innebandyloversj.blogg.se

Dagliga inlägg för alla som älskar innebandy, även tips på produkter!

Sommaruppehåll

Kategori: Allmänt

 
Nu är det sommar och sol och jag ska ha på mig kjol så nu så har jag inte tid för att uppdatera bloggen. Tävlingarna avslutas när jag har tid!:)
 
 

3 dagar kvar

Kategori: Allmänt

 Kan inte förstå attd et bara är 3 dagar kvar tills jag åker till selected player sweden 213. Ska bli så kul!!!!! Nu har jag börjat packa, och tait fram handukar, kläder och annat som jag ska packa på torsdag/fredag! :)
 

Nu börjar tävlingen!

Kategori: Allmänt

Tävling- värva en vän!

Kategori: TÄVLING

 Hejsan alla mina fina, snälla, underbara bloggläsare. Idag tänkte jag starta en tävling. Vinnaren blir sponsrad över hela sommaren i varje inlägg! Det du ska göra för att vinna är att värva vänner till bloggen. I det här inlägget skriver du att du är med och sen tar du länken till inlägget och publicerar på insta, twitter eller andra sidor. Dian vänner ska i det här inlägegt skriva " Jag har blivit värvad av ..." * där punkterna är ska namnet stå. Personen som värvar mest vänenr vinner. Tävlingen startar när 10 personer är med! Lycka till!

Alla ni som är med i min tävling...

Kategori: Allmänt

 
....det hjälper inte att skriva fina saker om blogen. Det är jättesnällt att ni skriver snälla kommentarer, men så ni vet så hjälper det inte och man får inte någon extra chans! När vinnarna kommer får ni inte bli förvånade om det är någon som vann med en fin hälsning!

tävling

Kategori: TÄVLING

 En dag som idag när det spöregnar är inte speciellt kul! Kanske hade du planerat sedan innan att du skulle springa lite ut i skogen eller så har du cykeltävling idag eller vad vet jag, utflykt kanske? Det är aldrig kul att behöva ställa in något på grund av väder. Rätt kläder gör allt roligare, även om det regnar kan du få en toppendag full av roliga saker. Idag tänkte jag starta en tävling där du kan vinna en liten jacka från bubbleroom. och andra produkter.
Jackan Finns i storlek S,M och L och kostar 599 kr i färgen Coral Pink. Jackan är gjord av 91% polyamid och 9% elastan.
Röhnisch Alba 1/2 Zip Coral Pink Bubbleroom.se
Röhnisch Alba 1/2 Zip Coral Pink Bubbleroom.se
Röhnisch Alba 1/2 Zip Coral Pink Bubbleroom.se
 
Den andra saken du kan vinna är ett par träningsbyxor i tvåpack.
 
 
Träningsbyxa 2-Pack
 
 
Den tredje saken är ett hopprep för 99kr
 
 
Du kan ju alltid köpa produkterna själv också genom att klicka på länkarna, jackan går dock bara att vinna!
 
För att vinna ska du... : *Skriva en motivering om varför du vill vinna *Glöm inte att skriva din storlek och email så jag kan kontakta dig *Extrachans, följ mig på twitter, bloglovin, instagram, mylovebasket *Ge mig en shoutout på ig
 
Lycka till!
 
 

Vinnarna!

Kategori: Allmänt

Ja, för inte så längesen startade jag en tävling där du kunde vinna en innebandyklubba, ett hårband eller en väska! Nu är det söndag och jag ska dra vinnaren!
 
Vinnaren av innebandyklubban är: FINFINA JAG SOM ÄLSKAR DEN HÄR BLOGGEN OCH VILL VINNA ETT PRIS...! med motiveringen-
 
Hej Klara! Älskar din blogg och vill jättegärna vinna klubban eftersom jag har en men det börjar bli för liten. Jag har spelat innebandy i 8 år och det är min dröm att bli som amanda wendelstig som är min förebild! Jag hoppas att jag vinner klubban.... Jag behöver verkligen en ny, jag har dessutom kollat på den där klubban förut lite sådär så det är väldigt kul att jag kan tävla om den! Jag har inte bloglovin så kan inte följa dig, men jag ska skaffa det snart!
 
Grattis på dej! Kontakta mig på [email protected] så jag kan skicka den till dig!
 
 
Vinnaren av hårbandet är:  MIKAELA med motiveringen-
 
Hejsan Svejsan innebandy tjejen, jag är också en innebandytjej på 12 vårar som jättegärna vill vinna hårbandet. Jag har tyvärr inte bloglovin och vet inte hur man skaffar det... Men jag vill ha hårbandet för att, jag hade ett hårband som har försvunnit bland alla mina andra saker i mitt finfina hem, men iaf jag behöver ett hårband och jag har hår så att allt i för plats i en tofs och jag måste sätta upp met hårspännen men dem åker ut och hårspray funkar inte men ska fundera på att köpa någon av de du tipsade men jag vet inte, men iaf jag behöver ett nytt hårband!.... :) <3
 
Grattis Mikaela, jag ger hårbandet till dig på måndag i skolan sötnos!
 
 
Vinnaren av väskan är MELICA med motiveringen-
 
Tjena, Melica här. En glad innebandy spelare som hade en blogg, men är raderad :( Följer dig på bloglovin och älskar din blogg! Jag är i behov av en ny väska, min är utsliten och trasig och nu har vi börjat duscha så jag behöver plats för handduk, nya kläder, schampo, balsam, tvål, body lotion och så... Vill jättegärna ha den!!!
 
Skickar väskan till dig min fina kusin!
 
Grattis alla vinnare, det kommer en ny tävling inom kort!!
 

Blandat spretigt inlägg utan rubrik....

Kategori: Allmänt

Tjenare alla bloggläsare! Jag kan inte förstå att det bara är 6 dagar kvar tills jag ska till Linköping och få stenhård träning. Sjävl idag har jag varit på Lida, igen och hejat på lillebror, lilllasyster, några kompisar och så medans de cyklade genom banan. Min lillebror är 6 år och tävlade bland 8-10 åringar och kom på 35 plats av 49 så det var faktiskt bra!! Stina kom på 13 plats och min lillasyster på 23 plats men fick ingen bra start och hamnade efter! 
 
Och ni som inte har sett än så har jag en tävling och imorgon när jag vaknar så kommer jag lotta ut vinnarna vilket betyder att nu är det sista chansen att vara med!!
 

Parfym, hårvård och hudvård 20-70% rea!

Kategori: TIPS

 
 
Hej alla kära bloggläsare! Ni vet bloomify.se Jag tipsade om produkter från deras hemsida och nu tänkte jag skriva lite mer om det! :)
 
Bloomify.se erbjuder Parfym, hudvård och hårvårdsprodukter till superlåga fantastiska priser. Du får produkten inom kort tid och då kan du börja använda den så fort som möjligt. Om du är nöjd med produkten kan du ju t.ex dela med dig till dina vänner genom att köpa ett presentkort, en fantastisk present på födelsedagar eller så funkar det lika bra till jul. Presentkorten finns att köpa som 50, 100, 200, 300, 400 eller 500 kr som du kan ladda med.... om inte ännu bättre är så får du fri frakt på det du köper. Vad kan bli bättre?
 
En av produkterna som bloomify säljer är det här shower gelen från Hugo Boss för 145 kr, och vet ni vad i butik kostar det 245 kr! 
 
 
Om du gillar Britney Spears och vill ha hennes parfym tipsar jag verkligen om att gå in på bloomify.se Där finns Britney Spears och Beyonce parfymer för låga priser. Britney Spears parfym "Britney Spears Curious EdP finns att köpa i 30,50 eller 100ml storlek. Du kan ju köpa 30 ml för 175 kr och om du gillar parfymen kan du sen köpa den igen i 50 eller 100.
 
Så om man ska sammanfatta det här är alltså Bloomify en butik på nätet som säljer parfym, hudvård och hårvård för män och kvinnor. Bloomify har FRI FRAKT, SNABB LEVERANS och LÅGA PRISER, så vad väntar du på, klicka på länken i början av inlägget och börja shoppa loss!!
 

8 dagar kvar!!!

Kategori: Allmänt

Nu är det 8 dagar kvar tills jag och många andra ska till Linköping och träna stenhårt och ha superkul! Men iaf idag var jag i nykvarn och såg david lindgren, åt glass och hade superkul... Aa, dessutom såg jag en kille som hade på sig årets selected player jacka se bild... 
 
Men aa iaf det jag skulle säga var att shcemat har kommit!...  och jag ska träna i skolans sporthall vilket är superbra eftersom då behöver vi inte åka bil eller så till andra hallarna utan behöver bara gå några meter... och jag ska träna med keyfloorball från 8-9.15 vilket är väldigt otur och betyder att vi ska upp tidigt på morgonen på lördagen!.... på söndagen ska vi träna 10.30-11.45 vilket är bra!! Jag förstår inte vad vi ska göra när vi inte tränar men ändå!.... På måndagen ska jag träna 9.15-10.30 som är aa jag vet inte, på måndagen har jag även match mot östergötland klockan 7 och 16 på tisdagen ska vi möta sthlm nord! och det är många mer matcher men det är utspritt och jag vet inte vad så nu ska jag plugga på shcemat och fråga pappa om han kan skriva ut filerna också! och så ska jag se vad vi får för mat... 
 
Det här var ett spretigt inlägg men ändå....
 

TÄVLING!!!

Kategori: TÄVLING

Hej! Här om dan fick jag en kommentar om att jag skulle ha en tävling SÅ HÄR ÄR EN!!
 
Tävlingreglerna är enkla, du ska bara följa mig på bloglovin och skriva en motivering i kommentarerna om varför just du ska vinna! SUPERENKELT! Det är tre priser, en innebandyklubba, ett hårband, och en väska. Jag lägger även upp länkar ifall du inte vinner och vill köpa priserna. Det är tre vinnare, skriv vilket pris du vill ha och att du följer mig på bloglovin och varför du ska vinna!!......
 
FÖRSTA PRISET- INNEBANDYKLUBBA FRÅN ASSIST!
 
 Det här är en fatpipe klubba som du kan köpa på assist, här  klubban kostar 840 kr så det är ett bra pris.
 
ANDRA PRISET- HÅRBAND 
 Ett vanligt fatpipe hårband för 100 kr, funkar perfekt för att hålla håret borta finns att köpa här 
 
TREDJE PRISET- VÄSKA 
 Sista priset är den här väskan från salming, kostar 500 kr och kan köpas här
 
Hoppas att du är med i tävlingen!
 

För er som har lugg....

Kategori: TIPS

Jag, Klara har lugg. Precis nu så är den för kort för att få med i tofsen, för lång för att sätta upp i hårband, för spretig för att sätta upp med hårspännen och för lång för att ha utsläppt. Mm, alltså är det lite svårt för mig... Jag sätter upp håret i en tofs och sprayar med hårspray, det funkar bäst för mig. Här är tips på tre olika hårsprayar från eleven.se 
 
BUDGET
 
Den här billiga budget hår sprayen passar perfekt till en match eller träning, sätt ett svagt pannband över för mer lyx, hår sprayen är från Lee Stafford och funkar perfekt i alla lägen, kostar endast 29 kr HÄR!
 
 
LAGOM
 
Hår sprayen got2b Rockin it outlasting hold hair spray är prefekt. Med den här sprayar du 30 cm från håret och det håller superlänge, du kan även ta på fingertopparna och massera in i hårbotten för att det ska bli bra. Den är just nu på rea för 59 kr HÄR!
 
 
LYX
 
Den här lyxiga hårsprayen innehåller 300ml och är på rea för 195kr (vanligtvis kostar den 299kr), den är perfekt för håret och är faktiskt mot friss också! Kan köpas HÄR!
 
 

SMÅTIPS

Kategori: TIPS

Hej! Det här blir nog mitt sista inlägg idag, det är några tips på produkter
 
 
Vi börjar med de här träningsbyxorna, de är bekväma och kan användas till vilken träning som helst! Det är 3/4 svettbyxa från bubbleroom i stretchkvalitet som tvättas på 40 grader. Byxorna kostar 179 kr och kan köpas HÄR! 
 

 
 
Den andra produkten är den här body scrub som rengör kroppen och gör den mjuk och len, REKOMMENDERAS! Finns att köpa för 195 kr HÄR!
 
Det var mitt sista lilla inlägg idag, kommer inte lika mycket imorgon då jag ska till Nykvarn!

REA rea rea

Kategori: Innebandy

Alla som behöver nya skor, en ny klubba eller annat... Asssit har REA! Länk finns till höger. KLubbor från 199 kr, riktiga fynd!!!!
 

SPOrtoutfitsp

Kategori: Sport

 
NU har jag suttit i en väldans lång tid och ordnat och så och fixat ihop en liten sportoutfit länkarna till kläderna finns här nedan...
 
T-SHIRT  (OBS!, koden BONAZA ger 30% rabatt och koden SPRING ger fri frakt!)
 
SPORT-BH   (Koden boozttd ger 5% rabatt)
 
 
 
 
 
SKOR (Tyvärr har länken tappats bort!....)
 

Tidning outside #4 ute nu!

Kategori: TIPS

Nu är tidningen Outside nya nummer ute. http://blogfame.se/p/2/4148/16081/tidningen-outside-trning-4-nummer

Världens längsta blogginlägg med tips!

Kategori: Sport

Tack för den fina kommentaren Klara, ditt önskemål var att fler tips ksulle läggas ut, så här kommer de!
 
Efter ett långt träningspass eller en tuff match så är ett måste en bra rengöring av kroppen. Den här shower gelen från Bloomify rengör kroppen på ett bra sätt!
 
 
KLICKA HÄR för att beställa produkten
 

 
 
För att inte kroppen ska bli torr tipsar jag om den hära body lotionen, den gör verkligen kroppen mjuk och len!
 
 
KLICKA HÄR för du vet vad!
 

 
Om du redan har bra produkter så kan du ju alltid köpa ett presentkort att ge bort i present till någon du tycker om, här länkar jag till 300kr presentkortet men du kan ju alltid välja ett annat. Finns i 50kr,100kr,200kr,300kr,400kr och 500 kr.
 
 
KLICKA HÄR för att kika in presentkorten, de leveras mellan 1-2 dagar...

 
De här supersköna och snygga träningsbyxorna passar perfekt för ett träningspass eller ett löppass, det är från Casall och är tillverkade i 94%Nylon...
 
KLICKA HÄR för att titta närmare på byxorna!
 

 
NU är det sommar, äntligen och du kommer säkert vara mycket på stranden. Den här strandklänningen är skön att bara ta på sig efter ett dopp eller så, finns i storlek S-L
 
 
 

 
I fall det är vindigt och blåsigt passar den här tröjan perfekt, nu kan du träna även fast det är lite kallare!
 
 
 

 
De här skorna från zalando är fyndiga, sköna och perfekta för ett träningspass, finns även i svart och vitt!
 
KLICKA HÄR för att fynda skor!
 

Sköna strumpor är nästan ett måste i ett träningspass, det här finns även i svart!
 

 
Den här väskan passar när som helst, har mycket utrymme och är perfekt vid alla tillfällen!
 
 

 
Det här var ett väldigt lång inlägg med tips på produkter, hoppas du köper något och att du får användning av det!  NU ska jag ut i solen!

TIPsa om bloggen!

Kategori: Social

Skulle vara super om någon skulle tipsa om bloggen!

fashion for less

Kategori: Allmänt

Hejsan ska bara tipsa om en sida, jättefina kläder på REA!
 
 
KLICKA HÄR för att kolla på rean!
 
 Till exempel är den här tröjan, 51 % rabatt, dofter är på 70 % rabatt! KIKA IN NU!
 

Förslag på produkter...

Kategori: Allmänt

NÄsta gång du har träning, match eller ska ut och jogga så kan det vara bra med sköna och bekväma kläder så här kommer lite tips... 
 
När du är ute och springer, är på träning, ska spela match eller annat så kan det vara bra med en bekväm sportbh, den här är väldigt bra enligt mig från adidas.
KLICKA HÄR för att läsa mer 
 
Ibland kanske du har löpträning och går inte på den för att det regnar. NU kan du ändå gå på träningarna tack vare den här jackan, den är jättebra och även snygg...
KLICKA HÄR för att kika in jackan
 
Ska jag lägga upp mer såna här inlägg där jag tipsar om produkter?
 

Sociala nätverk

Kategori: Innebandy

Här kan du följa mina sociala nätverksidor... OBS det är inte mina privata utan de öppna som hör till bloggen!
 
Twitter: @innebandylovers
Instagram: @innebandyloversj
 
Om ni vill att jag ska skaffa något mer konto så skriv down here i kommentarerna!
 

Bloglovin

Kategori: Innebandy

Selected Player Sweden 2013

Kategori: Innebandy

Hej! Här är mitt första blogginlägg på den här bloggen. OM du brinner för innebandy tipsar jag om att följa den här bloggen! Jag kommer varje dag lägga ut blogginlägg om innebandy ( tyvärr så hart jag fullt upp i sommar så då kan jag dock inte skriva så mycket ) Jag hoppas att jag får många läsare och som fortsätter att följa mig!
 

 
Men iaf, ni som verkligen brinner för innebandy kanske vet vad Selected Player är för något, ni som inte vet vad det är så är det ett proffesionellt innebandyläger för Sveriges bästa innebandyspelare. Spelare i åldern 10-15 år blir utvalda av talangscouter över hela Sverige och åker till ett ställe i 5 dagar och sover där osv. Men aa Jag ska iaf dit i år och det ska bli skitkul. I år ska lägret vara i Linköping och det är bra för i samma skola som vi ska till har jag varit i två gånger förut så..! Och det är bara 9 dagar kvar och jag har väntat sen i julas... och idag blev jag sjuk.. men det är bättre nu! OM du vill läsa mer gå in på http://selectedplayer.se
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.