innebandyloversj.blogg.se

Dagliga inlägg för alla som älskar innebandy, även tips på produkter!

Parfym, hårvård och hudvård 20-70% rea!

Kategori: TIPS

 
 
Hej alla kära bloggläsare! Ni vet bloomify.se Jag tipsade om produkter från deras hemsida och nu tänkte jag skriva lite mer om det! :)
 
Bloomify.se erbjuder Parfym, hudvård och hårvårdsprodukter till superlåga fantastiska priser. Du får produkten inom kort tid och då kan du börja använda den så fort som möjligt. Om du är nöjd med produkten kan du ju t.ex dela med dig till dina vänner genom att köpa ett presentkort, en fantastisk present på födelsedagar eller så funkar det lika bra till jul. Presentkorten finns att köpa som 50, 100, 200, 300, 400 eller 500 kr som du kan ladda med.... om inte ännu bättre är så får du fri frakt på det du köper. Vad kan bli bättre?
 
En av produkterna som bloomify säljer är det här shower gelen från Hugo Boss för 145 kr, och vet ni vad i butik kostar det 245 kr! 
 
 
Om du gillar Britney Spears och vill ha hennes parfym tipsar jag verkligen om att gå in på bloomify.se Där finns Britney Spears och Beyonce parfymer för låga priser. Britney Spears parfym "Britney Spears Curious EdP finns att köpa i 30,50 eller 100ml storlek. Du kan ju köpa 30 ml för 175 kr och om du gillar parfymen kan du sen köpa den igen i 50 eller 100.
 
Så om man ska sammanfatta det här är alltså Bloomify en butik på nätet som säljer parfym, hudvård och hårvård för män och kvinnor. Bloomify har FRI FRAKT, SNABB LEVERANS och LÅGA PRISER, så vad väntar du på, klicka på länken i början av inlägget och börja shoppa loss!!
 

Kommentarer

  • Sanna säger:

    Har letat efter Britney Spears parfym jättelänge men det är så dyrt och vad bra att du tipsade om bloomify så jag äntligen kan köpa den!

    2013-06-10 | 14:24:12

Kommentera inlägget här: